Pindit. Zo gezocht, zo gevonden.

Pindit is hét online platform om allerlei projecten gedaan te krijgen – van het plannen van je bruiloft, tot het schilderen van je huis en van het opstarten van je eigen bedrijf tot het aanleggen van je tuin.

Wij leveren een online service waarbij wij klanten matchen met lokale ondernemers. De match wordt gemaakt met ondernemers die de specifieke wensen en behoeften van de klant kunnen en willen vervullen. De klant komt op een snelle, makkelijke en betrouwbare manier in contact met de juiste ondernemer. Andersom bieden wij de ondernemer nieuwe, potentiële klanten aan en zo kan hij zijn bedrijf laten groeien. Klant en ondernemer hebben elkaar zó gezocht en zó gevonden.

Wij werken voortdurend aan een nóg beter en completer platform, om zowel klant als ondernemer te helpen en tevreden te stellen. Ons doel is om hét online platform te vormen waarop iedereen voor elke dienst terecht kan en kan vinden wat hij zoekt. Ben je op zoek naar een dienst? Of ben je ondernemer en wil je je bedrijf laten groeien? Wij kunnen je daarbij helpen. Meld je aan of log in!

Heb je al een account? Log hier in!